У Скорпіонів почнеться випробування на мiцнiсть, у Раків – новий етап життя: гороскоп на 11-17 вересня

10.09.2023, 18:28 Переглядів: 8 697

 

Цей тиждень буде тестом здiбностей Стрільців знаходити вихiд з будь-якої ситуацiї

Овен (21.03-20.04)
Перша половина тижня вимагатиме мобiлiзацiї всiх сил i рiшучостi вiдстояти свої позицiї та iнтереси. Не ризикуйте, але наполягайте на тому, що для вас життєво важливо. Берiть на себе керiвництво в ситуацiях, де вiдчувається загальна розгубленiсть. З четверга почнеться вже сприятливiший етап. У дiловiй сферi й особистих стосунках атмосфера стане бiльш довiрливою. Можна буде подумати про вiдпочинок, подорожi, розваги. Потрiбно привести до ладу свої справи — скоро в життi з`являться новi цiкавi теми. Сприятливi днi: 15, 17; несприятливi: 12.

Телець (21.04-21.05)
Демонструйте холоднокровнiсть в гострих ситуацiях i прораховуйте їх на декiлька ходiв наперед. Напружена атмосфера послужить хорошим допiнгом для кар`єрного зросту. Головне — зберегти порядок i стабiльнiсть у всiх важливих для вас сферах i до четверга не провокувати партнерiв на сварки. Друга половина тижня принесе вiдчуття розрядки i можливостi нарештi зайнятися тим, до чого лежить душа. Четвер — найбiльш сприятливий для вас день тижня, коли можна зайнятися покупками, особистим iмiджем або влаштувати романтичне побачення. Сприятливi днi: 13; несприятливi: 11.

Близнюки (22.05-21.06)
У першiй половинi тижня обстановка не сприяє веселостi. Але ви можете виявитися тiєю людиною в колективi, яка знайде шляхи виходу зi складних ситуацiй, встановить новi зв`язки, домовиться з потрiбними людьми. Оптимiстичнiше дивитися на те, що вiдбувається, ви зможете з четверга. Вiдкриються перспективи в особистих стосунках. Плануйте поїздки, покупки, розваги. Пiсля напруженого тижня у вихiднi немає нiяких обмежень, i можна знайти спосiб випустити надлишки енергiї. Сприятливi днi: 11, 17; несприятливi: 14.

Рак (22.06-22.07)
Проявляйте самовiдданiсть у справах, якi вимагають вашої участi, здiйснюйте подвиги i допомагайте оточуючим пережити важкi часи. Це завершальний акорд в подiях декiлькох останнiх тижнiв. I з четверга ви вже почнете бачити безтурботнi сни. Домашнi справи набудуть першорядного значення. Плануйте початок ремонту з наступного тижня, якщо в цьому є необхiднiсть. А поки займiться пiдготовчими заходами. Недiля — дуже важливий для вас день. З нього для вас почнеться новий i вже цiкавiший етап життя. Сприятливi днi: 15; несприятливi: 16.

Лев (23.07-23.08)
Цей тиждень може принести iстотнi змiни у важливих для вас питаннях. Особливо, якщо ви народилися 5–7 серпня. Не дайте оточуючим засумнiватися в тому, що ви контролюєте ситуацiю. Проблем не уникнути, але навiть в такий час вiдчуття власного стилю вас не зрадить. I все, що ви робите, буде наповнено сенсом i приверне до вас союзникiв i нових партнерiв. З четверга вiдбудуться кардинальнi змiни, якась частина питань вирiшиться без вашої участi. У вас з`являться приємнi таємницi, якi заберуть бiльшу частину часу i уваги. Сприятливi днi: 15; несприятливi: 12.

Діва (24.08-23.09)
Прагнiть передбачати хiд подiй, щоб бiда не пiдкралася несподiвано. У справах керуйтеся тiльки здоровим глуздом i не поспiшайте упроваджувати нововведення — вiрогiднi прорахунки i втрати. Корисну iнформацiю можна одержати вiд зарубiжних партнерiв. Саме цi контакти можуть стати найбiльш перспективними. У дальнiх подорожах можливi романтичнi знайомства. Цього тижня придiлiть бiльше уваги батькам та iншим членам сiм`ї. З четверга життя набуде повноти, а у важливих ситуацiях можна чекати ясностi i позитивних змiн. Сприятливi днi: 13, 14; несприятливi: 11.

Терези (24.09-23.10)
Ставку зараз потрiбно робити на якiсть — виконуваної роботи, вiдносин, товарiв, якi купуєте. Не дивлячись на напружену атмосферу в оточеннi, вашi матерiальнi перспективи полiпшуватимуться. А ставлення начальства стане прихильнiшим, оскiльки саме вам вдасться побачити навiть у складних ситуацiях рацiональне зерно. Друга половина тижня вiдкриє перспективи вiдразу в декiлькох напрямках. Кардинальнi змiни пiдуть на користь — поспiшайте скористатися випадком почати яку-небудь тему з чистого аркушу. Сприятливi днi: 12; несприятливi: немає.

Скорпіон (24.10-22.11)
Будьте готовi до перевантажень i випробувань на мiцнiсть. У всiх рiшеннях покладайтеся на свiй здоровий глузд. Доведеться проявляти лiдерськi якостi i тягнути основне навантаження. З четверга — зовсiм iнша справа. Вiдбудеться iстотне зрушення в справах, вам тiльки залишиться скористатися можливостями, що вiдкриваються, i пiдтримкою однодумцiв. Можна планувати вiдпустку, подорожi. Розширюйте коло спiлкування, зачаровуйте, флiртуйте — це допоможе вам швидко вiдновити сили i налаштуватися на новi дiї. Сприятливi днi: 12, 17; несприятливi: 16.

Стрілець (23.11-21.12)
Цей тиждень буде тестом ваших здiбностей знаходити вихiд з будь-якої ситуацiї. До четверга покладайтеся тiльки на себе, але дiйте рацiонально, а не пiд впливом моменту. З другої половини тижня життя наповниться новими iдеями, пiднесенням вiд нових перспектив i можливостей. Уважно вибирайте коло спiлкування. Не поспiшайте вносити у своє життя реальнi змiни; поки тiльки спостерiгайте i вивчайте ситуацiю. Якщо є можливiсть, вiзьмiть вiдпустку i дозвольте потоку подiй захопити вас в новому напрямi. Сприятливi днi: 12; несприятливi: 17.

Козеріг (22.12-20.01)
З кардинальними змiнами краще почекати до четверга. Перша половина тижня — один з ключових перiодiв в роцi, коли оточуючi оцiнять вашу здатнiсть не вiдступати вiд вибраного шляху. Зберiгайте оптимiзм, а в особистому життi спробуйте дiйти визначеностi i обговорити з близькою людиною спiльнi довгостроковi плани. З вихiдних у вас може вiдкритися друге дихання. До робочих питань додадуться домашнi справи. Не забувайте про своє здоров`я, знаходьте час для вiдпочинку. А до початку глобальних проєктiв приступайте тiльки з нового тижня. Сприятливi днi: 11, 16; несприятливi: 17.

Водолій (21.01-19.02)
Ви можете опинитися на гребенi хвилi пiд час шторму, який триватиме до четверга. Вiддавайтеся течiї, справляйтеся з проблемами пiд час їхнього виникнення, не соромтеся просити про допомогу тих, хто володiє владними повноваженнями. З другої половини тижня випробування залишаться позаду i можна зважуватися на експерименти, якщо вiдчуєте необхiднiсть. У особистому життi почнеться перiод розваг i пригод. До недiлi не поспiшайте нiчого мiняти в партнерських стосунках, але спробуйте досягти ясностi. Сприятливi днi: 11; несприятливi: 12.

Риби (20.02-20.03)
Цей тиждень пiднесе свої «сюрпризи». Щоб впоратися з навантаженням, розставте прiоритети i не вiдволiкайтеся на другоряднi справи. Якщо у вас є пiдлеглi люди, проявiть бiльше уваги до їхнiх проблем. Пiдтримуйте атмосферу спiльностi, разом шукайте вихiд в складних ситуацiях. З четверга вашi справи пiдуть успiшнiше. Але в особистому життi не квапте подiї. Спiльнi заходи зi старими, перевiреними друзями допоможуть вам вiдновити душевну рiвновагу. У недiлю можете починати будувати новi плани. Сприятливi днi: 15, 17; несприятливi: 14.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх