У Кременчуці на 5,3 млн грн закуплять пальне для генераторів «Кременчукводоканалу»

9.09.2023, 09:39 Переглядів: 651

 

Раніше планували витратити лише 3 млн грн

Для безперебійної роботи резервних джерел живлення протягом трьох діб КП «Кременчукводоканал» потребує 94,3 т дизельного пального для формування запасу на випадок виникнення поза штатних ситуацій, пов’язаних з перебоями електропостачання. Для цього з міського бюджету передбачили збільшення фінансування з 3 млн до 5 млн 314 тис. 344 грн.

Відповідне рішення ухвалили депутати під час пленарного засідання XX позачергової сесії Кременчуцької міської ради 8 вересня, внісши зміни у до програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Кременчуцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

У пояснювальній записці до проєкту рішення директор водоканалу Роман Міхєєв зазначив, що протягом 2022 року через обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури, внаслідок яких виникали та продовжують виникати проблеми з постачанням електричної енергії, що призводить до припинення водопостачання та водовідведення у Кременчуці, вже придбали та поставили на підприємство резервні джерела живлення, які потребують значної кількості пального.

Проте можливості фінансувати за рахунок власних коштів поповнення резервного запасу дизельного пального у водоканалу немає. Тому й вирішили збільшити фінансування.

Читайте також:

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх