Україна отримала від західних партнерів військової допомоги на трильйони гривень

4.09.2023, 10:32 Переглядів: 848 Коментарів: 2

 

Міністр оборони України назвав сумарні дані від початку війни

Від початку повномасштабного російського вторгнення Україна отримала від західних партнерів близько $100 млрд військової допомоги. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв’ю «Укрінформ».

— Якщо сьогодні розрахувати та оцінити всі пакети допомоги, я думаю, вже під 100 мільярдів доларів ми отримали за час повномасштабного вторгнення, — зазначив він.

За словами міністра, $100 млрд були витрачені саме на озброєння та військову техніку.

— Ми отримали в грошах різної зброї й техніки, набоїв, снарядів, я думаю, під 100 мільярдів. Тільки від США — більш як 50 мільярдів, уже під 60 підходить. Якщо це помножити на курс гривні, ви побачите, скільки це трильйонів гривень, — заявив Резніков.

Зауважимо, що при теперішньому курсі гривні $100 млрд — це близько 3,7 трильйона гривень.

Олексій Резніков також  додав, що більшість бюджету Міноборони, витрачається на грошове забезпечення військових і виплати компенсацій.

Нагадаємо, що Україна наразі витрачає на армію весь свій державний бюджет мирного часу. Усі інші галузі — освіта, медицина, культура, соціальний захист, пенсійні виплати та інше під час повномасштабної війни фінансується коштом міжнародної допомоги.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 180
4 вересня 2023 11:04

А Кременчук отримав бариту -мародера Малецького ,який з Волковою під виглядом допомоги військовим за для ненажерної наживи краде кошти платників податків.

МАЛЕЦКИЙ , ти кончена мразь! Ти зі своїми щурами нахабно посягнув на святе! Кому війна, а тобі з твоєю шоблою мати рідна! Я чекаю 6 вересня. Здам тебе у реєстр. Як конченого баригу крадія. Ти зі своєю шоблою як мародер маєш сидіти у буцегарні!

І ще, гнида щуряча! Наступного тижня шукай себе на Миротворці! Як мародера. Серед зрадників, яке посягнула на святе! Тьху на тебе! Тьху на тебе ще раз !


4 1
921
4 вересня 2023 15:19

Цитата: evil
А Кременчук отримав бариту -мародера Малецького
Кременчук отримав це неподобство завдяки бабусям та дідусям які начитались "безкоштовної" газетки AVтограф яку найняті студенти пхали у всі поштові ящики та в руки на зупинках громадського транспорту. А потім після прочитаного йшли голосувати як зомбі.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх