Водопостачання на правобережжі Кременчука поновили – комунальники замінили 2 засувки на водогоні

30.08.2023, 17:01 Переглядів: 631

 

З початку року працівники КП «Кременчукводоканал» замінили на водопровідних мережах міста 35 нових сучасних засувок замість зношених

Працівники КП «Кременчукводоканал» виконали заміну 2 засувок діаметром 600 мм на водогоні питної води правобережної частини міста.

Про це повідомляє пресслужба Кременчуцької міської ради на офіційному сайті.

На водогоні встановили сучасне запірне обладнання австрійської фірми HAWLE у комплекті з монтажними вставками, які є надійними та зручними в експлуатації. Завдяки ним працівники водоканалу тепер можуть швидко локалізувати невелику ділянку мережі та ліквідувати пошкодження, не припиняючи водопостачання. Запірно-регулююча арматура великих діаметрів, окрім герметичного перекриття, дозволяє також регулювати тиск у системі водопостачання окремих районів.

Виконання цих робіт спочатку планувалося на 22 серпня, але через зливу та затоплення підготовленого котловану їх перенесли на 29 серпня.

На час виконання робіт було припинено централізоване водопостачання споживачам мікрорайону Раківка та села Садки. Після їх завершення подачу води жителям цих мікрорайонів поновили.

У повідомленні йдеться, що від початку 2023 року на водопровідних мережах міста встановлено 35 нових сучасних засувок різних діаметрів замість зношених.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх