На Полтавському ГЗК Ferrexpo завершили ремонт виробничої лінії №2

22.08.2023, 21:01 Переглядів: 997 Новини компаній

 

Інвестиції у даний виробничий проєкт склали майже $2 мільйони

Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат, що входить до групи Ferrexpo, самостійно завершив ремонт виробничої лінії № 2 у цеху виробництва окатків. Зокрема була відремонтована трубчаста піч. Інвестиції у даний ремонт склали майже 2 $ мільйони. Про це повідомляє компанія Ferrexpo на своєму офіційному каналі в Telegram. 

Ремонтні роботи були виконані в кілька етапів за 64 доби із залученням 90 працівників підприємства. У ході ремонту було встановлено сім нових елементів вагою 275 тонн. 

«Цей ремонт — частина нашого стратегічного плану із заміни частин печей на всіх технологічних лініях, щоб зрештою забезпечити максимальну продуктивність шляхом збільшення міжремонтного періоду обладнання. Планово-попереджувальний ремонт цієї технологічної лінії тривав упродовж 64 діб і проходив у кілька етапів, які передбачали заміну як металоконструкцій третини трубчастої печі, так і вогнетривкої футеровки. На сьогодні замінено загалом більше, ніж 2/3 обладнання і це дозволить успішно експлуатувати піч впродовж кількох десятків років», — сказав у коментарі GMK Center Сергій Чеботарьов, директор з технічного обслуговування, ремонтів та енергетичного забезпечення ПрАТ «Полтавський ГЗК».

Це четверта піч, яка оновлена власними силами Ferrexpo. 

[media=https://youtube.com/shorts/nWxJQosIP08?feature=share]

Нагадаємо, що у першому півріччі 2023 року капітальні інвестиції Ferrexpo склали $58 мільйонів, що відповідає другому півріччю 2022 року ($59 мільйонів). За підсумками 2022 року Ferrexpo скоротила виробництво окатків на 46% у порівнянні з 2021 роком — до 6,053 млн тонн. Ferrexpo — залізорудна компанія з активами в Україні, яка пройшла лістинг на Лондонській фондовій біржі.

Автор: Аліса Котова
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх