Корейський поп та японське аніме: у Кременчуці пройшов чудний фестиваль

18.08.2023, 14:42 Переглядів: 1 338

Спеціальні гості - японський співак Sana Takizawa та українська vioria 

Понад три години 16 серпня у палаці культури «Кредмаш» тривав фестиваль ANIME & K-POP fest 2023. 

Ще до початку фесту до ПК почали сходитися кременчужани у дивному на погляд пересічного мешканця вбрання - яскравий одяг та макіяж, перуки й навіть відро на голові. У холі палацу - фотозони із портретами популярних корейських виконавців та  ярмарок. Тут любителі корейської та японської культур купували манги наліпки, значки, плакати та  мерч від запрошених зірок.

 

Фест розпочався з «прокачки» залу від М’яча - ведучого фестивалю. Він заявив, що протягом туру (подібний фестиваль вже пройшов у Кам’янському, Рівному, Франківську, Києві, за Кременчуком - Черкаси, Київ, Дніпро, Вінниця та інші міста) мають намір зібрати 1 млн гривень на допомогу ЗСУ. Для цього влаштовували аукціони та конкурси. На одному з них кременчужанка Уляна купила календар із зображенням та автографом  Sana Takizawa за 4 тисячі 100 гривень. 

На сцені виступили кременчуцькі k-pop  команди із каверденсами -  Yolo team, NMK, LWRTS. J.S team, B A Y G,  Team/ Djrfk. Вокал - Emin Fluid.  Косплей  -  Ліна, Kinglordaeron_Menelaia.  MapMap, Нікто Нікто.

 

У залі було дуже спекотно - і в прямому, і в переносному сенсі. М’яч підігрівав зал конкурсами для знавців  k-pop та подарунками від спонсорів.

Потім на сцену вийшла  vioria (Віолетта). Молода українська співачка - вже досить відома у своїх колах. Є авторкою двох міні-альбомів та засновницею жанру кітті-рок. В короткому інтерв’ю вона розповіла нам, що встигла подружитися з колегами-музикантами, планує випустити сольний альбом а ще - навчитися готувати сирники.

 

Віорія

Співачку глядачі  зустріли стоячи та підспівували відомі їм пісні. Віолети запрошувала на сцену своїх фанаток і навіть дарувала їм подарунки. Закінчити виступ артистки завадила повітряна тривога. Вбрані глядачі вийшли на вулицю та влаштували фотосесію. Фест продовжився хвилин за 40, теж у повному залі. Глядачі знову грали в конкурси та чекали на сцені японського співака. Не менш відомого у своїх колах. Sana Takizawa (Сана) запалив з перших секунд, на місці не всидів майже ніхто. 

 

Sana Takizawa (Сана)

Нам також вдалося поспілкуватися із японським музикантом. Про що він розповів - незабаром читайте на нашому сайті та у соцмережах. А поки що - відчуйте атмосферу дивоглядного та незвичайного фесту у наших відео та фото. Ми старалися).  



Фото: Кирило Воронцов
Автор: Ольга Мінчук Фото: Кирило Воронцов Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх