Десантники з Кременчука потрапили під ракетний обстріл під Бахмутом і просять про допомогу (зібрали)

25.08.2023, 10:31 Переглядів: 16 750

 

Без приладів нічного бачення вони вночі залишаються «сліпими»

Воїни-десантники 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які наразі воюють під Бахмутом, на минулому тижні потрапили під ракетний обстріл. Знищили кілька автівок разом з раціями, приладами нічного бачення, ноутбуками, планшетами та іншим озброєнням і обладнанням, які вкрай потрібні в сучасній війні.

Серед цих бійців, є кременчужани, які звертаються за допомогою — їм терміново потрібно відновити усі прилади та обладнання, без якого вони на фронті залишаються «сліпими» та «глухими», особливо вночі.

Прохання наших захисників «Кременчуцькому Телеграфу» передала дружина одного із десантників — Ірина Погребняк, яка почала збір коштів на прилад нічного бачення (ПНБ).

— Звертаюся до всіх небайдужих, які розуміють, що в країні триває війна. Під обстріл потрапила автівка мого чоловіка — згоріло все, повністю. І це все потрібно відновити. Дещо зі списку ми вже маємо, щось замовили — потрібно оплатити. Але найголовніше — нам потрібен прилад нічного бачення. Він коштує 3200 доларів. Нажаль доларів, не гривень. І він буде замовлятися через Олександра Жукова — ця людина довірена та провірена, і це кращий волонтер, якого я знаю. Я дуже надіюся що ви допоможете мені й ми зможемо закрити цей збір за короткий час та відправити цей прилад на передову, щоб наші хлопці могли добре працювати, — звертається Ірини Погребняк до усіх небайдужих.

Сам прилад нічного бачення PVS 14 Mini коштує $3000. Ще $200 — кріплення до нього. Разом — $3200, що за теперішнім курсом становить близько 120 тисяч гривень.

Кошти можна надсилати на банку картки Ірини Погребняк в Монобанку.

Номер банки — 5375411208200944

Не залишайтеся байдужими! Нашим захисникам потрібна термінова допомога! Разом до Перемоги!

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх