У школі в Погребах не буде змішаного навчання: в укритті вмістяться усі учні школи

17.08.2023, 13:02 Переглядів: 1 324 Коментарів: 1

В укритті є все для повноцінного навчання: парти, дошки, біотуалети та рукомийник

Вчора, 15 серпня, кременчуцькі журналісти разом з представниками Кременчуцької районної військової адміністрації подивилися, як проходять ремонтні роботи укриттів у школі, в селі Погреби Градизької громади. Разом з нами був і староста Погребів Олександр Чорноволенко.

 

Того дня ми завітали до Погребівської загальноосвітньої школи І — III ступенів. Тут нас зустрів директор школи Олександр Бутенко. Він розповів, що наразі у школі нараховується 150 учнів і укриття також розраховане на 150 людей, тож усі учні 1 вересня сядуть за парти.

 

– У нас 150 учнів, основна кімната складає 150 квадратів, плюс допоміжні приміщення, такі як туалети. За нормами на дитину відводиться 0,6 квадрата, а у нас – по одному квадрату на дитину, тож ми можемо ще більше дітей там розмістити. Тому ми будемо навчатися у звичайному режимі, – говорить Олександр Бутенко.

Також директор школи розповів, як ставляться батьки дітей до навчання офлайн.

 

– Практично 100% батьки за очне навчання, оскільки діткам вже набридло вдома сидіти. Вони скучили за живим спілкуванням, тому в основному у нас всі за очне навчання, – говорить Олександр Бутенко.

Далі ми пішли на екскурсію укриттям. Воно знаходиться окремо від школи. Тут є біотуалети, рукомийник та навчальні класи.

 

 

– Загалом у нас в старостаті один дошкільний заклад «Усмішка» і одна загальноосвітня школа. Дитячий садочок ми запустили ще минулої осені. А школа почне працювати на очній формі навчання з 1 вересня. Все буде добре, ми готуємось, ми готові до навчального року, – говорить Олександр Чорноволенко.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

162
17 серпня 2023 21:10

А може нехай староста села Погреби балотується на вибори міського голови Кременчука??? Як бачимо, ні барабанів дорогих, ні ноутбуків по 99000 гр. і всі діти на заняттях і в безпеці.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх