Депутат Полтавської облради Руслан Телятник цими вихідними взяв участь у благодійному запливі

14.08.2023, 08:10 Переглядів: 996

Показав один із найкращих результатів

У суботу, 12 серпня, у Києві пройшов благодійний заплив на потреби ЗСУ. Перша частина акції під назвою «Гоноровий заплив» відбулася на Блакитному озері, яке знаходиться у передмісті Києва. Метою акції був збір коштів на вогневі засоби для роти «Гонор» легендарного батальйону «Вовки Да Вінчі». Про це повідомив депутат Полтавської обласної ради Телятник Руслан на своїй сторінці у Фейсбуці.

  

– Амбітна мета для справжніх чемпіонів — зібрати 2,4 млн грн на гранатомети українського виробництва УАГ-40. Це суперзброя, здатна вести вогонь на дистанцію понад 2 км, знищувати живу силу окупантів, їхню бронетехніку та захисні споруди.Гранатомети мобільні, дозволяють воїнам швидко змінювати вогневі позиції як у полях, так і в місті.Це саме те, що потрібно для ефективного контрнаступу, – йдеться у повідомленні.

 

Загалом 71 плавець взяв участь у запливі та подолав 6 кілометрів. Серед них був депутат Полтавської обласної ради Руслан Телятник. До речі, його спортивний результат один із найкращих. Також депутат долучився до фінансового збору на потреби ЗСУ.

 

Вчора, 13 серпня, Руслан Телятник взяв участь у другій частині акції та разом з усіма подолав ще 3 кілометри у воді та опублікував фото у соцмережах з написом «Done! Зроблено!».

 

Фото: Руслан Телятник
Автор: Дарія Згура Фото: Руслан Телятник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх