Квартира, школа та річка: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

13.08.2023, 08:00 Переглядів: 654

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Оксана Сайко «Новенька та інші історії»

13-річним героям цих оповідань доводиться – може, вперше в житті й часто в драматичних ситуаціях – зробити рішучий вибір на користь добра, або зла. Так вони пізнають людей і пізнають себе. Які методи годяться в боротьбі за перемогу на конкурсі краси? Що робити, коли товариш в біді – бігти за дорослими чи намагатися рятувати самому? Чим «віддячити» не надто доброзичливому учителеві – осудом, чи співчуттям.

Діана Сеттерфілд «Там, у темній річці»

Ця загадкова історія сталася одного зимового вечора. У шинку «Лебідь» з’явився поранений та знеможений чоловік, що тримав на руках непритомну дівчинку. За кілька годин дівчинка, яку всі вважали мертвою, розплющила очі.

Через деякий час за нею почали приходити люди, які вважали її втраченою донькою чи сестрою. Насправді ж ніхто не знав, хто вона така. То для чого вона була їм потрібна? З кожним днем таємниця лише поглиблювалась. Німа дівчинка перевернула своєю появою життя місцевих мешканців. Звідки вона взялася? І чи знає сама, ким є насправді?

 
 

Бет О’Лірі «Кватира на двох»

Вони спали в одному ліжку, але ніколи не зустрічалися. Редакторка Тіффі та мед брат Леон – співмешканці, яким заборонено бачитися. Таке правило життя з підселенням. Винаймати одну квартиру й перебувати у ній у різний час, не перетинаючись. Записки – єдиний спосіб спілкування. Так хлопець і дівчина говорять про все. Тіффі рятується від переслідувань схибленого колишнього. Їхні життя невідворотно перетинаються. Але це порушує правила…

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: focusedcollection.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх