З міського бюджету Кременчука для виплати демобілізованим учасникам бойових дій виділили 4 млн грн

13.08.2023, 09:00 Переглядів: 746

 

Матеріальна допомога за міською програмою надається демобілізованим учасникам бойових дій та деяким іншим категоріям громадян, які брали участь в АТО/ООС

На позачерговій ХХ сесії Кременчуцької міської ради, яка відбулася 11 серпня, депутати затвердили рішення міськвиконкому щодо виділення 4 млн грн для виплати матеріальної допомоги демобілізованим учасникам бойових дій та деяким іншим категоріям громадян, які брали участь в АТО/ООС.

Відповідні виплати передбачені міської комплексною програмою «Захисник України» на 2021-2023 роки. На матеріальну допомогу за цією програмою мають право демобілізовані учасники бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, особи з інвалідністю внаслідок війни з-поміж учасників АТО, постраждалі учасники Революції Гідності, учасники-добровольці, які брали участь в АТО та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Кошти на ці потреби виділені Департаменту соціального захисту населення рішенням зі Стабілізаційного фонду Кременчуцької міської територіальної громади.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх