Меру Малецькому здається, що половина керівників шкіл не хочуть навчання офлайн — можливі кадрові рішення

10.08.2023, 14:34 Переглядів: 2 753 Коментарів: 1

Діти, за даними опитування Малецького, хочуть до школи 50 на 50

Міський голова Кременчука Віталій Малецький вважає, що деякі керівники навчальних закладів міста не мають бажання, аби навчальний рік починався у режимі офлайн. Діти, на думку мера, хочуть йти до школи 50 на 50. Про це 10 серпня під час засідання виконкому, який транслювали в режимі онлайн, повідомив міський голова Віталій Малецький.

— Вчора я мав зустріч із молоддю, провели таке своєрідне опитування — хто хоче йти в школу, а хто — не хоче. Вийшло приблизно 50 на 50, — сказав Віталій Малецький. — Так само мені здається, якби ми провели опитування серед керівників закладів освіти, то вони теж би сказали, що хтось хоче, хтось не хоче очного навчання. Тому ті, хто хочуть, працюють, готують свої заклади, і роблять усе, щоб почати працювати в нормальному режимі.

Як приклад він навів роботу із підготовки до нового навчального сезону садка № 6 у Потоках Кременчуцької громади — «де працює весь колектив». 

— Але є і приклади протилежного характеру, які є в Кременчуці. По деяким з керівників, можливо, будуть прийняті кадрові рішення. Бо під лежачий камінь вода не тече, я про це вчора сказав в. о. директора департаменту освіти (заступниця Геннадія Москалика — Світлана Михайленко, — ред.), — каже мер.

Малецький також акцентував, що відкриття дитячих садочків та шкіл для роботи в режимі офлайн залежатиме від того, як прийматиме їх комісія — наразі є зауваження у ДСНС, в інших колег. Тому він звернувся до всіх керівників навчальних закладів поставитися серйозно до питання прийому. 

На Кременчуччині проводиться перевірка готовності шкіл до навчання дітей в очному режимі 

Нагадаємо, нещодавно кременчуцькі заклади дошкільної освіти № 26 та № 28 запрацювали в очному та змішаному режимі навчання. Тиждень тому у Кременчуці відкрили початкову школу № 15 в режимі «дитячого садочка».

Скільки шкіл Кременчука готові приймати дітей за парти з 1 вересня


Автор: Ольга Мінчук Джерело фото: ФБ Віталія Малецького
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
10 серпня 2023 15:57

А он гарантирует что когда дети будут в школе и не прилетит.А если не дай бог,тогда кого будут натягивать,проверят убежища(которые строили "три поросенка" из соломы и т.д.). Я бы не отпустил своего ребенка в наши школы,во время войны.



 

 


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх