У парку в Горішніх Плавнях відкрився «Кінопростір під зірками»

5.08.2023, 13:30 Переглядів: 1 364

4 серпня показали кінострічку «Захар Беркут»

П’ятничного вечора, 4 серпня, в Горішніх Плавнях із другої спроби відбувся перший кінопоказ просто неба — на літній естраді Парку культури та відпочинку крутили «Захар Беркут», американсько-українську кінострічку 2019 року.

Чому з другого разу? Ну, бо першого разу, 28 липня, стала на заваді чергова повітряна тривога. До речі, цей показ теж трохи не добіг кінця через те, що о 22.35 знову завили сирени.

За інформацією Горішньоплавнівської міської ради, кінопоказ відбувся в межах молодіжного проєкту «Кінопростір під зірками», у результаті перемоги в голосуванні (476 з 697 голосів).

— У травні відбулось опитування серед молоді та підлітків, в якому перегляд фільмів був найбажанішим заходом для відвідування. Тож ви просили ми зробили, — зазначили у відділі у справах сім’ї та молоді міськради.

«Кременчуцький ТелеграфЪ» відвідав цей кінопоказ на свіжому (насправді ні, бо спека ж) повітрі. І нам сподобалося: було добре видно та добре чутно, а навкруги лавок пильнували хлопці з місцевої «Муніціпальної варти».

Можливо, саме через присутність охоронців громадського порядку, курці відходили подалі, щоб не заважати шкідливим димом дітям і дорослим, які не курять, та не псувати їхнє здоров’я.

— Мені сподобався фільм. Я давно хотів його подивитись, але все не виходило. Дякую організаторам. Сподіваюся, що буде продовження кінопоказів, — поділився враженнями горішньоплавнівець Ігор.

Нагадуємо, що «Кременчуцький ТелеграфЪ» готує для вас дайджести «Куди піти на вихідних жителям Кременчука та району».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх