У Кременчуці запрацював центр розвитку дітей «ЕРУ-діти», де малечу готуватимуть до школи

31.07.2023, 18:17 Переглядів: 961

Центр відкрився на базі Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії імені А. С. Макаренка

Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А. С. Макаренка запрошує дітей 5-6 років до центру розвитку «ЕРУ-діти», де малечу готуватимуть до школи. Набирають групи до 15 дітей.

Час роботи центру: 9.00-13.00. Місце проведення: вул. Валентини Федько, 33, обласний коледж «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А. С. Макаренка». Є укриття на випадок повітряної тривоги.
Вартість — 250 грн за день з одним перекусом. Для попереднього запису батькам треба заповнити анкету. Телефон для довідок: 0672829917.

Адміністраторка центру Юлія Коробко каже, що центр працює за програмою розвитку і виховання дітей від 2 до 7 років «Дитина», за якою також працюють дитячі садки. Фінансування навчання йде коштом батьків, але усі умови створені за рахунок коледжу.

— Це така міні-старша група по підготовці до школи. Ми переобладнали 4 аудиторії для того, щоб було комфортно дітям. На перспективу плануємо, щоб цей центр розвитку працював з 9.00 до 16.00, а можливо, й до 17.00, — зазначила Юлія Коробко.

За нормами, якщо дитина перебуває у центрі розвитку понад 4 години, має бути організоване гаряче харчування. На даному етапі такої змоги немає, але адміністрація розглядає таку можливість.

Зараз доступні такі терміни відвідування центру:

  • 31.07-04.08.2023;
  • 07.08-11.08.2023;
  • 14.08-18.08.2023.

Якщо буде велика кількість охочих та дозволятиме графік роботи студентів академії, заняття можуть продовжити й під час навчального року. Від кількості охочих залежатиме і те, чи працюватиме центр на повний день.

В «ЕРУ-діти» працюють викладачі дошкільного відділення та студенти-випускники. Також Юлія Коробко додала, що на роботу у центр можуть прийняти вихователів дитячих садків, які залишилися без роботи під час повномасштабної війни.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх