Беруть на службу усіх підряд: Полтавський ТЦК та СП про поширені думки серед людей

26.07.2023, 12:02 Переглядів: 4 003 Коментарів: 5

ЗСУ не зацікавлені брати військовозобов'язаних, які непридатні до військової служби

Серед українців шириться багато думок і тверджень стосовно «військкоматів» та військово-лікарських комісій. Полтавський ТЦК та СП на вчорашньому брифінгу надав роз'яснення щодо кількох з них.

Так, деякі вважають, що «військкомати» впливають на рішення військово-лікарської комісії щодо придатності людей на службу.

За словами заступника начальника Полтавського обласного ТЦК та СП Едуарда Бородая, хоча комісія і знаходиться всередині центру комплектування, але жодного впливу на них з боку «військкомату» немає.

Ще одна популярна думка серед громадян — у «військкоматі» на службу беруть усіх військовозобов'язаних попри виявлені у них проблеми зі здоров’ям.

— Неправильно, коли громадяни вважають, що от у ТЦК беруть навіть непридатних. По-перше, військовозобов'язані, які непридатні до служби за станом здоров'я, вони не можуть виконувати свої функції. Вони підлягають звільненню. Не в інтересах ЗСУ призивати військовозобов’язаного, щоб потім його звільняти, — розповів Едуард Бородай.

Як інфекційні захворювання впливають на придатність до служби: відповіли у Полтавському ТЦК та СП

Автор: Вероніка Білодід Джерело фото: Facebook-сторінка Полтавського обласного ТЦК та СП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

4 377
1
26 липня 2023 12:20

Най розкажуть як проходять медогляд ті хто вже воює. За півтора року ніякого огляду не було, виписали справку з висновком, цитую "майже здоровий"!



Арістову вже видали?


21 2
116
26 липня 2023 17:49

Сам зміг дойди - придатний, принесли (не симулює) - обмежено придатний, не можна даже принести - ми подумаємо де ти можеш воювати! 

Мій однокласник на милицях останні років 10 - ЗАБРАЛИ!!!! Натягли бронік і дали автомат!!!!!!! Коли дійшло що він не солдат - відправили в тил на з/п 640 грн, додому на роботу не відпускають, кажудь - дякуй Богові що ми тебе кормимо та даємо кришу над головою, А дома була ЛЕГАЛЬНА робота, даже більше мінімалки, з виплатою налогів на армію.

Оце реальність!!!!!


13 2
142
26 липня 2023 21:06

Цитата: KSV

додому на роботу не відпускають, кажудь - дякуй Богові що ми тебе кормимо та даємо кришу над головою, А дома була ЛЕГАЛЬНА робота, даже більше мінімалки

тобто дома він міг працювати, а в армії відразу обессилів ?


0 12
439
26 липня 2023 23:23

— Неправильно, коли громадяни вважають, що от у ТЦК беруть навіть непридатних. По-перше, військовозобов'язані, які непридатні до служби за станом здоров'я, вони не можуть виконувати свої функції. Вони підлягають звільненню.
Ну воно бреше,не списывают они,да ставят отметку в военнике и на этом все.Как сказали ,какой дурак тебя спишет во время войны.


7 0
739
1
27 липня 2023 01:34

  Хочу спитати, хоч один син військового чиновника, ну також любого чи капітана, чи майора, полковника, генерала саме зараз воює в самих гарячих точках цієї війни- на передовій???????


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх