50% джерсі з благодійного проєкту реалізували, - капітан ХК Кременчук Віталій Лялька

2.07.2023, 08:00 Переглядів: 1 133

Багато зірок та цікавих людей долучаються до проєкту 

Попри міжсезоння у чемпіонаті України з хокею, триває благодійний проєкт на підтримку родин загиблих військових. З «Матчу пам'яті» між «Кременчуком» та «Соколом», де презентували стилізовані джерсі з позивними загиблих ультрас на сьогодні реалізували половину джерсі. Кошти отримує кожна родина загиблого військового, чий позивний був зазначений на джерсі. Деякі родини вирішили передати кошти на потреби військових, які боронять незалежність України.

– Наразі вже розіграли близько 20 джерсі, багато зірок та цікавих людей долучаються до проєкту. 50% джерсі з благодійного проєкту розіграли, попереду ще стільки ж джерсі, — зауважив один з організаторів благодійного проєкту Віталій Лялька.

  

Нагадаємо, що за ініціативи благодійного фонду "Горобчик" реалізовують проєкт на підтримку родин військових, які загинули в ході російсько-української війни.

Джерсі виконані у вигляді вишиванки ти пікселя, а на спині вибитий позивний військового. Оскільки майже усі загиблі хлопці були ультрас спортивних команд, на одному з рукавів на джерсі — логотипи фанатського руху, до якого належали воїни.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх