У рятівника з Англії у Кременчуці виникли проблеми з поселенням: він думав, що винайняв квартиру, але з'ясувалось, що ні (доповнено, уточнено)

24.06.2023, 19:56 Переглядів: 10 683

 

Орендовану ним, як він думав, квартиру вже здали комусь іншому

23 червня до редакції звернулась читачка Тетяна, яка розповіла про непорозуміння, що сталося з іноземцем у Кременчуці.

З її слів, до міста приїхав рятівник з Англії, який замовив у одній з рієлторських агенцій квартиру в аренду, через booking.com. Чоловік Тетяни забрав іноземця з вокзалу і привіз за адресою, але виявилось, що її вже комусь здали. Рятувальник не знає української, тож Тетяниному чоловіку довелось зателефонувати в агенцію, щоб запитати, що роботи людині. Там йому запропонували привезти іноземця в офіс, щоб заселити в іншу квартиру, але той відмовився, адже заплатив за оренду цієї.
— На це власниця шарашки сказала моєму чоловіку, щоб він послав його і залишив. Саме такими словами вона і сказала. Таким же чином вона розмовляла і з дружиною іноземця, — розповіла Тетяна.

У цю квартиру він не заселився, узяв сумку та пішов. Чоловік Тетяни вирушив на його пошуки, аби допомогти.

— Я знаю англійську, ми вирішили, що він забере іноземця і поїде за мною, й разом шукатимемо йому квартиру. Іноземця він знайшов у кафе. Виявилося, що в нього дружина українка, але вона нині в Англії. Іноземець набрав її, і мій чоловік із нею розмовляв. У підсумку іноземець відмовився від допомоги, сказав, що сам усе вирішить. Дуже дякував за турботу і тішився, що у нашій країні такі люди. І мене так тішить, що в нього не залишиться мерзенне враження про наше місто та нашу націю.

Доповнено 19.46:

Як повідомили в агенції нерухомості, чоловік сам скасував бронювання на букінгу і ніяких коштів з нього не брали. Тому квартиру здали іншим людям. Коли ж сталося непорозуміння, запропонували чоловікові інший варіант поселення, кращий. Від якого той відмовився.

Автор: ТелеграфЪ Джерело фото: фото ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх