Під час порятунку людей на Херсонщині загинув військовий з Кременчука Володимир Кавуліч

8.06.2023, 21:29 Переглядів: 5 359

 

Вічна пам'ять та слава загиблому захиснику України

Вчора, 7 червня, у Херсоні загинув визволитель міста Володимир «Кабанчик» Кавуліч з Кременчука, який рятував людей від наслідків підриву Каховської ГЕС російськими військовими. 

 

Вова був бійцем і начальником координаційного штабу добровольчого формування «Феміда» у складі 124-Ї бригади ТРО. Коли ворог підірвав Каховську ГЕС, вони з побратимами організували рятувальну операцію для збереження життів цивільного населення і тваринок, постраждалих внаслідок техногенної катастрофи. Евакуювали їх, а тим часом не припинялися обстріли. 

- Під його керівництвом було врятовано понад 130 херсонців. Вчора, коли бійці вирушали на допомогу мешканцям Херсонщини, їхній човен потрапив у сильну течію, разом із Вовою загинув його побратим «Юг». Він був найбільш люблячим і вірним чоловіком. Найкращим татом для нашого синочка Лева, - написала на своїй сторінці дружина Володимира Анастасія. 

 

Володимир Кавуліч народився у Кременчуці у 1989 році, закінчив школу в Супрунівці. У 2013 році переїхав до Києва. З перших днів був активним учасником Революції Гідності. З початком російсько-української війни пішов добровольцем, де у складі «Карпатська Січ» перебував на ротації в селі Піски Донецької області.

 

Служив у складі свободівських добровольчих батальйонів «Січ» та «Карпатська Січ». Після початку повномасштабного вторгнення став до лав Добровольчого батальйону «Феміда-Чорнобаївка», який очолює Едуард Леонів, голова Кримської «Свободи». Був начальником координаційного штабу батальйону.

 

Володимир Кавуліч брав участь у визволенні Херсона та області.  Із 6 червня допомагав рятувати місцевих. За дві доби під керівництвом Володимира врятували понад 130 херсонців.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх