«Полтаваобленерго» запевняє, що відключень електроенергії в Україні не планується

11.05.2023, 12:31 Переглядів: 1 310

 

Інформацію про застосування з 15 травня графіків погодинних відключень електроенергії у компанії назвали фейком

У «Полтаваобленерго» заявили, що інформація про застосування з 15 травня графіків погодинних відключень електроенергії є неправдивою жодних графіків обмежень постачання електроенергії в Україні не планується.

Шановні споживачі, останнім часом деякі українські ЗМІ та телеграм-канали поширюють неправдиву інформацію про застосування з 15 травня графіків погодинних відключень електроенергії. Не вірте таким повідомленням! Це фейк, зазначають у пресслужбі компанії.

АТ «Полтаваобленерго» посилається на Міністерство енергетики України, яке офіційно заявляє: «Ця інформація не відповідає дійсності! Введення жодних графіків обмежень постачання електроенергії не планується». А очільник Міненерго на офіційних сторінках у соцмережах відзначив, що зараз триває активна підготовка енергосистеми до нового опалювального сезону. Зокрема, Міністерством енергетики спільно з усіма енергетичними компаніями країни, що генерують, передають та розподіляють електроенергію, складено оптимізований графік ремонтів.

У «Полтаваобленерго» для того, щоб захистити себе від неправдивої інформації радять довіряти лише перевіреним джерелам, зокрема, офіційним сторінкам компанії у соцмережах:

Якщо раптом будуть застосовані графіки погодинних відключень електроенергії, ми обов’язково про це повідомимо. Зберігайте спокій та не ведіться на фейки, закликають енергетики.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх