На Донецький напрямок передали автомобілі для військових з Кременчука

13.04.2023, 07:43 Переглядів: 3 384

 

Кожен на своєму рубежі

Військовим з Кременчука передали автомобілі, інструменти та матеріали. Це все передали в бойові підрозділи, які на цей час безпосередньо виконують завдання на Донецькому напрямку. 

- У часи найважчих випробувань, у часи, коли вся свята ненька-Україна виборює незалежність, протистоячи орській навалі московитів, і своє місце у світі, відстоює європейський шлях розвитку, плекаючи європейські демократичні цінності, наш батальйон в лиці добровольців з Полтавщини мужньо протистоїть загарбникам.

На жаль, в даній боротьбі ставки дуже великі. Тому наявність ресурсів для реалізації тої мети надважлива на зараз. Батальйон потребує багато чого. Основне – транспорт (мобільність), зв'язок (комунікація), прилади бачення та прилади розвідки, корегування, а також захисту.

На щастя, небайдужі люди та меценати в лиці, об’єднані у благодійну організацію MK Foundation, дають нам можливість ефективно виконувати задачі по знищенню рус** максимально ефективно та з мінімальними витратами.

MK Foundation надав вчасно так потрібні автомобілі, інструменти та матеріали. Це все передано в бойові підрозділи, які на цей час безпосередньо виконують завдання на Донецькому напрямку. Дякуємо MK Foundation! Кожний на своєму рубежі. Разом до перемоги! Слава Україні! - повідомили у територіальній обороні. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх