Кременчужанин вимагає, щоб місто розірвало договори оренди землі з УПЦ Московського патріархату

11.04.2023, 07:02 Переглядів: 4 652 Коментарів: 3

 

Петиція з'явилася на сайті мерії Кременчука

На сайті виконкому Кременчуцької міської ради з’явилася петиція «Розірвати договір оренди земельних ділянок, укладених з УПЦ МП». Її автор – кременчужанин Назар Віталійович Єщенко.

Автор петиції зазначив, що як свідомий громадянин міста звертається до міського голови з проханням розірвати вищезазначені договори оренди. Він додав, що відносини між державою та церквою повинні бути регульовані відповідно до законів та принципів суспільної рівності та справедливості. УПЦ МП – організація, яка була створена та підтримується російською православною церквою та російською державою.

- Зважаючи на те, що росія є агресором та окупантом нашої держави, я вважаю, що співпраця з УПЦ МП є не тільки неприйнятною з моральних позицій, але й є загрозою національній безпеці України. Тому я закликаю вас розірвати договори оренди земельних ділянок з церковно-релігійними організаціями, що належать до УПЦ МП. Це буде кроком до підтримки української державності та зміцнення національної безпеки України. Дякую за увагу до цього питання, - йдеться у петиції.
За день петиція отримала необхідну кількість голосів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

307
11 квітня 2023 09:02

вангую шо тіпамер засцить


10 2
1 181
11 квітня 2023 09:40

Вербна неділя. Пруться святять усім стадом у московських попів вербу. На Пасху попруть знов до московского педріархату освячувати паски. Амстор. ТЕЦ. НПЗ. Прильоти по навколишнім селам. Кожного дня ховають полеглих у війні наших містян. Скільки ще русня має запустить по вам ракетами, скільки ще має вбити наших воїнів шоп у вашій дурній голові з'явилася думка назавжди зректися від церков рашистського московського педріарзату??? Нехай вам ті освячені московські паски поперек горла застрягнуть!!!


35 11
142
11 квітня 2023 20:38

Нагадаю, що величезний шмат площі Перемоги "віджала" саме ПЦУ.  Після цього ця конфесія для мене не існує. 


5 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх