Як кременчужани можуть отримати послуги податкової дистанційно

4.04.2023, 15:05 Переглядів: 975

 

Інформація, консультації, довідки та інші послуги доступні онлайн

Кременчужани можуть отримати інформаційні, консультаційні, довідкові та інші послуги Державної податкової служби без особистого звернення до контролюючого органу.

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Полтавській області, це можливо зробити на вебпорталі ДПС України за допомогою загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу - «ЗІР», в рубриках «Письмові консультації», «Запитання – відповіді з бази знань» та «Нормативні та інформаційні документи».

Також можна отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі online, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0-800-501-007. Крім того, відповіді на необхідні питання можна знайти в Єдиному реєстрі індивідуальних податкових консультацій.

А ще платникам податків доступний чат-бот «InfoTAX» ДПС України, який надає можливість зареєстрованим користувачам через месенджери Telegram та Viber отримувати актуальну інформацію про себе: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, а також має нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків.

Для підключення цього чат-боту необхідно у відповідному месенджері (Telegram/Viber) знайти «InfoTAX», в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу.

Раніше ми писали, що відтепер українці можуть підписувати європейські контракти та документи за допомогою Дія.Підпису-EU.

Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: pexels.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх