Футболісти «Кременя» в один день прийняли «Скорук» та «Окко»

20.03.2023, 08:33 Переглядів: 1 332

 

Кременчуцькі команди готуються до старту чемпіонату 

У суботу, 18 березня, «Кремінь» двома складами прийняв суперника на стадіоні «Кремінь-Арена». Спочатку зіграла основна команда проти «Скорука», а потім «Кремінь-2» зіграв заключний матч Зимового кубка ПФЛ проти «Окко».

«Кремінь» – «Скорук» (Томаківка) 2:2
Голи: Галата 31, Савіцький 43 – Бандурін 40, Плахтир 45
«Кремінь»: Музичка (Оксененко 46), Азізов (Пилипенко 74), ГНП, Сидоренко, Агапов (Товкач 70), Матвєєв (ГНП 72), Фальковський (Панчишин 57), Савіцький (П’ятибрат 82), Галоян (Глоба 63), Галата (Молько 46), Вівдич (Трофимюк 63)
Результат матчу вирішили ще у першому таймі - кожна з команд двічі відзначилася у ворота суперника. Відкрили рахунок у матчі футболісти Кременя на 31 хвилині. Денис Галата високим та інтенсивним пресингом на голкіпера змусив його помилитися. Варцаба вибиваючи м’яча вперед потрапив у ногу нашого нападника від якої мяч залетів у ворота – 1:0.
Ще через декілька хвилин мали чудові можливості доводити рахунок до розгромного Давронбек Азізов та Олександр Вівдич. Спочатку наш лівий захисник влучив у поперечину, а потім після чудового пасу від Івана Музички, нападник на швидкості відтіснив захисника гостей і пробив, але м'яч пролетів повз ворота. 

Скорук відігрався на 40 хвилині матчу. Олексій Бандурін наважився на дальній удар з-за меж штрафного майданчика і зрівняв рахунок – 1:1. Згодом «синьо-білі» вдруге у матчі вийшли вперед у рахунку. Розігнавши швидку атаку м’яч потрапив до Сімона Галояна, який виконав простріл з прафого флангу в район одинадцятиметрової позначки, а Андрій Савіцький забив в один дотик – 2:1. Гол у "роздягальню" забив Дмитро Плахтир, який ударом зі штрафного під поперечину зрівняв рахунок – 2:2.
Другу половину зустрічі команди провели у обопільно-рівній боротьбі. 

Наступний матч Кремінь зіграє у Кривому Розі з «Кривбасом». Матч відбудеться 25 березня. 

«Кремінь-2» (Кременчук) – «Окко» (Харків) 4:0
Голи: Покась 27, П’ятибрат 51, Пігарєв 78, ГНП 80
«Кремінь-2»: Третяк (Слуцький 46), Пилипенко Віктор (Руднєв 46), Кур’яков (ГНП 46), Кальчук (Гонтар 60), Товкач (ГНП 46), Жданович (ГНП 46), Покась (Клепко 82), П’ятибрат (Пігарєв 60), Горобець (ГНП 46), Курило (Ульянко 46), Стецюк (Заїченко 46).
«Кремінь-2» зіграв заключний матч у рамках Зимового кубка ПФЛ, проти аматорського колективу з Харкова «Окко». Матч завершився розгромною перемогою нашої команди з рахунком 4:0, яка стала для них другою у турнірі.
Зазначимо, що в першому таймі поєдинок перервали через повітряну тривогу, коли рахунок був на табло 1:0.
25 березня «Кремінь-2» зіграє у Горішніх Плавнях з «Гірник-Спортом». 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх