Град кидків та вдалий старт хокеїстів «Кременчука» у плей-оф

14.03.2023, 07:45 Переглядів: 1 144

 

Кременчуцька команда здобула одну з трьох перемог, попереду ще два кроки до виходу у фінал

Вчора, 13 березня, хокеїсти «Кременчука» стартували у плей-оф. Переможець регулярного чемпіонату «Кременчук» впевнено переграв четверту команду першого етапу – «Легіон» у першому півфіналі плей-оф – 5:1. Гості 25 хвилин утримували свої ворота у недоторканності, але встояти під градом кидків (понад 50!) не допомогла навіть натхненна гра голкіпера калушан Владислава В’язовова.

Перед грою почалася повітряна тривога, проте завдяки Збройним Силам України гру розпочали майже вчасно. 

«Кременчук» – «Легіон» (Калуш) – 5:1 (0:0, 1:0, 4:1)

Рахунок у серії – 1:0

Шайби: 1:0 – Варава (Абаджян), 25:45. 2:0 – Лялька (Ігнатенко, Сенік), 44:07. 3:0 – Сенік (Крівошапкін, Варава, – більш.), 45:01. 4:0 – Крівошапкін (Лялька, – менш., п.в.), 48:59. 4:1 – Кривоножкін (Луговий, – більш.), 50:23. 5:1 – Тимченко (Середницький), 58:45.

«Кременчук»: Кучер; Ісаєнко – Матвієнко, Кругляков – Ігнатенко, Варава – Максименко, Материкін; Сенік – Кривошапкін – Лялька, Брага – Середницький – С.Тимченко, Андрющенко – Федоров – Абаджян, Геворкян – Кривенко – Т.Савицький, Гніденко. Тренер – Олександр Савицький.

«Легіон»: В’язовов; Сірченко – Таран, Явний – Кугут, Бабчук – Філімонов, Крайник. Ромащенко – Захаров – Луговий, Паламарчук – Кривоножкін – Халін, Дуюн – Олійник – Пойманов, І.Собченко, О.Васильєв. Тренер – Альберт Шафіков.

Арбітри – А.Сєврук, В.Торяник; лайнсмени – М.Кочура, О.Проскурін.

Кидки: 51 (17+23+11) – 20 (8+3+9).

Штраф: 8 – 16.

«Легіон» показав хорошу підготовку та серйозний рівень опору фавориту та найрезультативнішій команді українського чемпіонату. Навіть міг першим забивати, але після кинджальних контратак із влученням у штангу Віктора Захарова і потім гольового шансу Олега Паламарчука рахунок на табло не змінився. А тиск тим часом на ворота Владислава В’язовова зростав із кожною атакою. Зрештою перший гол у цій парі стався на 26-й хвилині, коли Гліб Варава кинув від синьої лінії та гравець «Кременчука», який створював трафік перед воротами, дещо завадив В’язовову зреагувати на підступний «постріл» – 1:0.

Мінімальна перевага в рахунку за тотальної переваги господарів протрималася до початку третього періоду, поки своє бомбардирське слово не сказав Віталій Лялька – 2:0. А низка вилучень у «Легіона» тільки полегшила завдання господарям піти у відрив і збільшити різницю в рахунку.

Сьогодні, 14 березня, «Кременчук» та «Легіон» зіграють матч №2, який розпочнеться о 18.00. Нагадаємо, що півфінальна та фінальна серії у нинішньому сезоні-2022/2023 проводяться до трьох перемог однієї з команд.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх