На війні загинув випускник Кременчуцького педколеджу Юрій Забара

2.03.2023, 15:27 Переглядів: 3 451

 Вічна шана та пам'ять Герою 

На російсько-українській війні загинув 24-річний Юрій Забара — випускник Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії імені А.С. Макаренка (раніше педагогічний коледж). Про це повідомляє пресслужба навчального закладу. 

Народився Юрій 31 серпня 1998 року. Навчався в Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А. С. Макаренка з 2014 до 2018 року.

— За роки навчання Юрій проявив себе як добросовісний, дисциплінований, відповідальний студент, порядна людина. У спілкуванні з одногрупниками був чуйний, щирий, доброзичливий, чемний та благородний. До оточуючих людей ставився з повагою, завжди був готовий допомогти усім, хто цього потребував. Був дуже світлим, щирим, позитивним, завжди усміхненим... З початком повномасштабного вторгнення Юрій добровольцем пішов захищати нашу Батьківщину. Колектив і студенти Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії імені А. С. Макаренка, учні ліцею Політ висловлюють щире, глибоке співчуття рідним і близьким Юрія, — йдеться у повідомленні.
Він добровільно та свідомо пішов захищати Батьківщину від загарбників. 11 тяжких місяців у складі військової частини А4030 Юрій чинив опір рашистській орді. Та, на жаль, війна забирає найсміливіших молодих людей. 27 лютого поблизу населеного пункту Новомихайлівка Донецької області під час артилерійського обстрілу наш Герой загинув.
 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх