Агентство місцевих доріг Полтавщини купило два авто Skoda на 3,7 млн гривень

23.02.2023, 10:32 Переглядів: 1 371 Коментарів: 2

 Рік випуску – 2022-й, постачальник – місцева полтавська компанія

16 лютого 2023 року Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Полтавської ОДА без торгів уклало договір із «Автоцентр-Полтава» про закупівлю легкових автомобілів на 3,73 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» із посиланням на оголошення в системі «Прозорро».

Так, до 15 березня у Полтаву мають поставити два автомобілі Skoda Kodiaq 2,0 TDI/147kW 7 DSG 4×4 по 1,86 млн грн. Подробиці замовлення невідомі, бо договір не оприлюднено.  

Повнопривідні автомобілі 2022 року випуску будуть кольору «чорний металік» чи «сірий металік». Вони мають дизельний двигун на 2 л і 200 к. с., автоматичну коробку передач, передні та задні сидіння з підігрівом, фронтальні та бокові подушки безпеки спереду, шторки безпеки спереду, передній та задній парктроніки, камеру заднього огляду, круїз-контроль, клімат-контроль тощо, а також пакет «Погані дороги» із додатковим захистом двигуна і захистом від каменів. Гарантія складатиме чотири роки або 90 тис. км пробігу.

Технічні характеристики автомобілів, за даними видання, відповідають найдорожчій комплектації – Sportline.

На сайті «Автоцентр-Полтава» більше немає цін на автомобілі 2022 року випуску, а базові автомобілі 2023 року випуску в комплектації Sportline без додаткових опцій коштували по 1,74 млн грн. При цьому в прайслисті є примітка, що він був дійсний до 1 лютого. Серед вимог замовника додаткових опцій є підігрів передніх та задніх сидінь, але її ціна невідома.

Місцевий «Автоцентр-Полтава» належить Сергію Кореневу, директору Юрію Руденку, Владиславу Руденку, Максиму Остапюку та Сергію Остапюку. Фірма входить у мережу дилерів офіційного постачальника автомобілів Škoda – фірми «Єврокар» Олега Боярина.

Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» очолює Михайло Суржко.

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 176
23 лютого 2023 11:55

Вы меня извините, но это уже полный 3.14здец!!! Конченые 3.14дарасы! Тут в условиях войны всем миром то на дроны, то на печки, то на продукты питания с бвтовыми принадлежносиями. А такие вот  3.14дарасы за деньги налогоплательщиков шикуют и ни в чём себе не отказывают. Куда смотрит прокуратура ? Какого хера такое происходит ?



Шоб у них очко прогорело на том подогреве сидений!


8 0
4 365
1
23 лютого 2023 12:24

Цитата: evil
Куда смотрит прокуратура
як це куди? У чумадан с грошима. Шо , шось змінилося? Та ні. Як зелені крали ( яйко для військових то хіба не 3,14 здець був?), так і крадуть. 


4 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх