На російсько-українській війні загинув Сергій Савченко з Кременчуччини, працівник КВБЗ

16.02.2023, 21:27 Переглядів: 3 088

  

Прощання відбудеться найближчим часом

На російсько-українській війні загинув захисник з Кременчуччини Сергій Савченко. За інформацією групи «Село у серці Кам'янопотоківської територіальної громади», Сергій родом з села Білецьківка. 

— Смерть солдата — це втрата для кожного українця.. Найважче цю втрату переживають його рідні, його сім’я…

Не оминула чергова сумна звістка і нашу громаду. На полі бою за рідну землю загинув наш земляк, житель с. Білецьківка Савченко Сергій Григорович. Слава нашому герою! І вічна пам’ять! Про час прощання Сергієм Савченком буде повідомлено додатково, — йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляє пресслужба Крюківського вагонного заводу, їх працівник Сергій Григорович Савченко загинув у районі Торецька Бахмутського району Донецької області. 12 березня цього року йому мало б сповнитися 45 років...

Народився Сергій Савченко в селі Білецьківка Кременчуцького району. У ПТУ №20 він здобув професію слюсаря-ремонтника. На вагонобудівному заводі пройшов виробниче загартування у півскатно-візковому цеху, корпусі пасажирського вагонобудування. Останнім місцем його роботи став корпус вантажного вагонобудування, де працював слюсарем зі складання металевих конструкцій. Мав суміжну професію фрезерувальника. Був відповідальним трудівником, отримував заохочення за сумлінну працю.

Захищати рідну землю від російських окупантів пішов навесні 2022 року за покликом серця, адже вважав своїм громадянським обов’язком забезпечити мирне й щасливе майбутнє для своїх дітей і рідної держави. 10 місяців тривав його шлях дорогами війни і, на жаль, у лютому 2023 року обірвався. Син і донька втратили батька, коханого чоловіка – дружина, батьки – сина, а онук – дідуся. 

Доповнено

Поховали військового 24 лютого. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх