Попрощалися з воїном Віктором Колісником, який закінчив Кременчуцький льотний коледж

10.02.2023, 10:01 Переглядів: 7 409

 

Поховали солдата Збройних сил України Віктора Колісника з військовими почестями на кладовищі с.Салівки Східного старостинського округу

Вчора, 9 лютого, Горішньоплавнівська громада попрощалася із захисником солдатом Віктором Валентиновичем Колісником.

Народився Віктор 12 червня 1997 року в селі Салівці. Після закінчення навчання в Салівській загальноосвітній школі, у 2014 році вступив до Кременчуцького льотного коледжу Національного авіаційного університету, де здобув кваліфікацію «технік (механік) авіаційний з експлуатації повітряних суден». Практику проходив на відомому Запорізькому заводі «Мотор Січ». У 2017 році пішов працювати на дочірнє підприємство «Ферротранс».

У 2018-2019 роках проходив строкову службу в лавах Збройних Сил України. 21 травня 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну. Маючи технічну освіту та певний досвід роботи, в армії Віктор швидко опанував складну військову спеціальність – майстра обслуги артилерійської батареї.

3-го лютого 2023 року під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність, солдат Збройних Сил України Віктор Колісник героїчно загинув у районі міста Бахмута Донецької області. 

Поховали солдата Збройних сил України Віктора Колісника з військовими почестями на кладовищі с.Салівки Східного старостинського округу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх