Наталія Макаруша стала заступницею гендиректора «Полтаватеплоенерго»

9.02.2023, 14:29 Переглядів: 2 272 Коментарів: 1

 

Раніше вона працювала у кременчуцькому «Теплоенерго», а до цього на «Кременчуцькій ТЕЦ»

Від 1 лютого у генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» працює нова заступниця, яка відповідатиме за забезпечення лівобережжя Кременчука теплом і гарячою водою. Це кременчужанка Наталія Макаруша.

На цю роботу вона прийшла з посади заступниці директора кременчуцького комунального підприємства «Теплоенерго». А перед цим Наталія Макаруша працювала заступницею генерального директора з комерційних питань ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ», до тих пір, поки туди не прийшов новий керівник.

Наталія Макаруша — членкиня політичної партії «За майбутнє», від якої балотувалася до Полтавської обласної ради 8-го скликання, але не пройшла. У попередньому, 7-му скликанні облради вона депутаткою від партії «Укроп».

На запитання «Кременчуцького Телеграфу» щодо того, чи планує «Полтаватеплоенерго» надавати послугу гарячої води у міжопалювальний період, Наталія Макаруша зауважила, що обласне комунальне підприємство й зараз би надало цю послугу, проте фізично не може це робити, бо адже обладнання з виготовлення гарячої води знаходиться на балансі кременчуцького «Теплоенерго». Як тільки у Кременчуці приймуть рішення запустити приготування гарячої води, тоді ця послуга й відновиться.


Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: poltava.to
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

354
9 лютого 2023 18:57

Наталія Макаруша зауважила, що обласне комунальне підприємство й зараз би надало цю послугу, проте фізично не може це робити, бо адже обладнання з виготовлення гарячої води знаходиться на балансі кременчуцького «Теплоенерго».

Ну це вона сказала як заступниця головного директора...

 

Нехай скаже як ЧЛЕНКИНЯ політичної партії «За майбутнє». Шо хєровим танцорам з її партії заважає танцювати? Шо заважає включити гаряче водопостачання?


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх