Аварійні відключення електроенергії зникнуть лише після повного припинення ворожих атак на нашу енергосистему, — «Укренерго»

27.12.2022, 09:03 Переглядів: 1 606

 

Ствердження іншого фейки та вкиди

У соцмережах поширюється фейкова інформація про нібито скасування аварійних відключень електроенергії з посиланням на фальшиву сторінку «Укренерго». Таким чином ворог намагається збурити українське суспільство неправдивою інформацією.

Про це повідомили у Національної енергетичної компанії «Укренерго».

Аварійні відключення це вимушений крок, який застосовується виключно за наявності дефіциту, для збереження балансу виробництва і споживання в енергосистемі. Відмовитися від них енергетики зможуть лише після повного припинення ворожих атак на нашу енергосистему.

У НЕК «Укренерго» нагадали, що компанія має лише одну офіційну сторінку у Фейсбук facebook.com/npcukrenergo і лише один офіційний телеграм-канал t.me/Ukrenergo.

Будь-що інше, створене під нашим логотипом в цих соцмережах, є фейком і російською ІПСО. Побачите нову підробку — будь ласка, повідомляйте нам, — заявили енергетики.

Нагадуємо, що начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік порадив скаржитися на несправедливий розподіл електрики до керівництва громад, а начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін заявив, що керівники громад мають моніторити ситуацію й доповідати в ОВА, якщо графіки розподілу електроенергії несправедливі.

Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: НЕК «Укренерго»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх