Кременчук попрощався з великим хлопцем з добрим серцем, військовим Володимиром Казаковим

26.12.2022, 16:29 Переглядів: 9 404

 

На Харківщині чоловіка застрелив снайпер

26 грудня Кременчук попрощався з 32-річним військовим Володимиром Казаковим з позивним Малиш.

Чоловіка мобілізували 6 березня цього року; він був стрільцем помічником гранатометника військової частини А–2573. 19 грудня у районі села Черняків Чугуївського району Харківській області його застрелив снайпер.

Провести в останню путь Володимира Казакова прийшли родичі, знайомі, представники міської влади, військові. Біля Міського палацу культури люди стали на коліна, щоб вшанувати пам'ять полеглого Героя.

Юрій, сусід
Юрій, сусід
Ми з Вовою були сусідами по під'їзду, знаю його з дитинства. Був дуже-дуже хорошим хлопцем, спокійним, тихим, завжди доброзичливим з усіма. Людина з великої літери! Як сам по собі був великим, так і з великим серцем. Шкода, що війна забирає кращих, але така наша доля. Ми допомагали йому збирати на форму на початку війни. Батько його приходив, мати дзвонила, на нашому центрі намагалися йому зібрати. Але, на жаль, таких розмірів не було. Ми йому не допомогли нічим. Він був дуже високим, з великим розміром ноги, якщо мені пам'ять не зраджує, то 47. Таких берців у нас не було. Шкода, що він пішов... говорить сусід Юрій.
Дмитро, співробітник
Дмитро, співробітник

Я працював з Володимиром разом на заводі АвтоКрАЗ: я оператором, він технологом. Володимир запам'ятався як дуже добра людина, завжди з посмішкою виходив з різних ситуацій. Якщо щось не складалося, приходив, ми разом розв'язувати всі питання. Ніколи від нього нічого поганого не було.

Мені розповів його батько, що Володимира забрали на війну. Він був десь коло Києва, а останнім часом його відправили ближче до Харкова, до кордону. Мені подзвонили колеги по роботі й розповіли, що він загинув. Ми Володимира запам'ятаємо, бо він віддав життя за те, щоб ми тут спокійно могли працювати, жити далі. Це дуже тяжка втрата для батьків, для всіх... поділився співробітник Дмитро.

Після прощання у МПК панахиду відслужили у Свято-Миколаївському соборі. Поховали військового на Алеї Слави Свіштовського кладовища поряд з іншими захисниками України.

У Володимира Казакова залишилися батьки та сестра.

Фото: Альона Душенко
Автор: Катерина Турубара Фото: Альона Душенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх