Кременчуцька міська рада затвердила Програму розвитку територіальної оборони у новій редакції

26.12.2022, 20:00 Переглядів: 1 433

Загалом на реалізацію програми передбачені витрати у розмірі 158,5 млн грн

Минулої п’ятниці, 23-го грудня, відбулося дванадцяте засідання позачергової XVIII сесії Кременчуцької міської ради на якому депутати затвердили Програму розвитку територіальної оборони Кременчуцької міської територіальної громади у новій редакції.

Варто зазначити, що попереднього разу чергову редакцію цієї програми депутати затверджували 16-го грудня. Потреба змінити редакцію програми виникла через лист-звернення однієї з військових частин Міністерства оборони України з проханням про надання матеріальної допомоги. Ця військова частина була внесена у програму – на її потреби передбачено додаткове фінансування у розмірі 100 тисяч грн. Про це зазначається у пояснювальній записці до проєкту рішення.

Загалом Програма розвитку територіальної оборони Кременчуцької міської територіальної громади передбачає витрати на її реалізацію у розмірі 158,5 млн грн. Виділення коштів для забезпечення першочергових заходів територіальної оборони передбачає фінансування коштом місцевого бюджету потреб 10 військових частин ЗСУ, 5 структурних підрозділів МВС та СБУ, добровольчих формувань Кременчуцької міської територіальної громади, КП «Муніципальна варта», інших комунальних підприємств міста та департаментів Кременчуцької міської ради.

За рахунок цих коштів передбачається закупівля харчові продукти, медикаментів та медичного обладнання, форменого одягу, інструменту, буржуйок, комп’ютерної техніки, засобів зв’язку, паливно-мастильних матеріалів, автомобільної техніки та автозапчастин, будівельних матеріалів, джерел резервного живлення та інших товарів і послуг для забезпечення завдань територіальної оборони.

Автор: Віктор Крук Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх