Що робити кременчужанам, у яких постійно немає світла

5.12.2022, 14:32 Переглядів: 3 134

 

Спеціалісти, які впроваджують відключення електроенергії не повною мірою володіють інформацією про ситуацію, яка склалася в тому чи іншому населеному пункті

Треба звертатися до органів місцевого самоуправління. Опікуватися за те, щоб відключення та надання електроенергії було рівномірним повинна Мерія міста або селищна Рада. Спеціалісти, які впроваджують відключення електроенергії не повною мірою володіють інформацією про ситуацію, яка склалася в тому чи іншому населеному пункті. Про це повідомляє керівник районної військової адміністрації Олег Лєднік.

— У кожному населеному пункті є комунальне підприємство, яке відповідає за роботу енергетичних кампаній. Тому, будь-ласка звертайтеся до органів місцевого самоуправління, подавайте списки, заяви й вони будуть розглядати їх і відповідні засоби й способи регулювань будуть уже спідні наради й результат з Полтава обленерго, для того, щоб споживання електроенергії в містах і селищах було більш рівномірним. Ми своєю чергою також долучаємось завжди до цієї роботи, але наше основне завдання підтримати наших виробників, щоб люди мали роботу, — повідомив Олег Лєднік.
Автор: Дарія Згура
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх