Помер військовий з Горішніх Плавнів Едуард Гриценко

25.11.2022, 11:33 Переглядів: 2 120

 

Поховали полеглого солдата Збройних сил України Едуарда Гриценка в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно»

23 листопада у Горішніх Плавнях Кременчуцького району попрощалася із захисником Едуардом Леонідовичем Гриценком, який віддав своє життя боротьбі за свободу й територіальну цілісність України. Помер військовий від тяжкої хвороби 19 листопада. 

Едуард народився 24 листопада 1975 року у Кропивницькому. У 1979 році сім’я переїхала до Горішніх Плавнів. До першого класу Едуард пішов у середню школу №4, а закінчував здобуття середньої освіти у школі №2. Продовжив навчання в Комсомольському політехнічному технікумі. З 1994 року проходив строкову військову службу в лавах Збройних сил України. Працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті, на інших підприємствах Кропивницького й Горішніх Плавнів.

— На російсько-українську війну пішов добровольцем із першого дня. Війна – це завжди надлюдські випробування, виснажливі фізичні та психологічні навантаження, переохолодження, хвороби. І все це лягає на плечі наших захисників. 19 листопада від тяжкої хвороби помер солдат Збройних сил України Едуард Гриценко в госпіталі Миколаєва. Світла пам’ять про Едуарда Гриценка назавжди збережеться в наших серцях, у нашій пам’яті, в історії громади, в історії України. Слава Україні! — сказав міський голова Горішніх Плавнів Дмитро Биков.

Поховали полеглого солдата Збройних сил України Едуарда Гриценка в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх