Райцентр, дідько та мигдаль: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

23.10.2022, 11:01 Переглядів: 2 398

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Ірина Мацко «Мигдаль для серця»

«Мигдаль для серця» - універсальний. Його можуть вживати майже всі люди, за винятком тих, хто, що мають індивідуальну непереносимість душевного тепла або надлишкову увагу до себе. Щоденне вживання 10-15 сторінок «мигдалевих» творів забезпечує організм повноцінним комплексом думок та емоцій, необхідних для відчуття наповненості життя.

Олександр Савчук «Одаричі»

У райцентрі Одаричі все як завжди: свої правила, авторитети та звичаї. Втім, деякі звичаї набагато давніші, ніж люди думають. І коли міліція та «швидка» вже не встигають на виклики, коли відділок переповнений затриманими, а лікарня – хворими, давні сутності беруть своє.

Над закинутими копальнями нависає недобра заграва, у розмірене життя райцентру вривається (чи то пак повертається) той, хто влаштовує жителям пекельну «перевірку» на чесність. Та чи людина він сам? Яка сила ним рухає і які таємниці принишклі в історії цього непримітного містечка?

 
 

Роман Стех «Дідько його знає»

Четверо друзів вирушають разом трохи розвіятися і гарно провести літні вихідні у мальовничих Карпатах. Дібравшись уночі до першої-ліпшої гостини, хлопці залишаються на ночівлю. І все б нічого, аби один із друзів не надибав у шухляді знахідку, яка призначалася не для них. Коли наступного дня за загадкових обставин гине володар знахідки, головний герой Нестор вирішує пролити світло на цей загадковий предмет і незбагненні події, але потрапляє в таку круговерть, де вервечкою трапляються нещасні випадки, викрадення й містика, що ледве залишається живий, адже таємниця пов’язана не лише з олігархічними й високопоставленими особами, у справі фігурує оберіг, що сягає корінням у саме серце трипільської культури.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх