У Кременчуцькому районі під час пожежі в будинку загинула людина - оперативна ситуація

14.10.2022, 11:33 Переглядів: 1 591

За минулу добу рятувальників ДСНС викликали на 3 пожежі, що сталися в трьох населених пунктах – всюди на вулиці Мічуріна

Свій ранковий брифінг начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік почав з привітання зі святом Покрови, Днем українського козацтва та Днем захисників і захисниць України.

— У нас є спільна мета — Перемога над ворогом! Ми йдемо до цієї перемоги й кожен робить для неї на своєму місці усе можливе, — зазначив він.

Олег Лєднік повідомив про надзвичайну подію, яка трапилась сьогодні зранку в смт Семенівка — загорівся житловий будинок. Внаслідок пожежі загинула людина, а ще одна отримала сильні опіки й була госпіталізована.

— Рятувальники ДСНС погасили пожежу. На місці працює слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує обставини та причини пожежі, яка привела до загибелі людини, — пояснив очільник району.

Минулої доби на Кременчуччині сталося ще дві пожежі — в селі Степівка загорілася суха рослинність на відкритій місцевості, а в селі Бугаївка горів гараж. Пожежників ДСНС також викликали у Кременчуці на вулицю Мічуріна – там пожежа не підтвердилась. Цікаво, що дві пожежі у Семенівці та Бугаївці також сталися на вулицях Мічуріна. Отже, 3 пожежі на вулиці Мічурина в трьох населених пунктах за минулу добу…

Щодо оперативної ситуації у Кременчуцькому районі — інших надзвичайних подій та резонансних злочинів не зафіксовано.

Протягом минулої доби громадяни 5 разів викликали поліцію для приборкання осіб у нетверезому стані. Щодо одного з них правоохоронці склали адмінпротокол за скоєння домашнього насильства.

За керування автомобілями напідпитку до адмінвідповідальності за статтею 130 КУпАП було притягнуто двох водіїв.

Вчора поліцейські затримали двох осіб за зберігання наркотичних речовин. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 309 ККУ.

Олег Лєднік нагадав, що сьогодні о 12.00 поблизу Кременчука на Полтавському ГЗК лунатимуть технічні вибухи, потрібні для роботи кар’єру.

Після завершення брифінгу Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив про обставини пожежі в смт Семенівка, внаслідок якої один чоловік загинув та ще одного госпіталізовано до лікарні. Поліція отримала інформацію про пожежу сьогодні близько 7.00.

Працівники слідчо-оперативної групи поліції на місце події з’ясували, що унаслідок загоряння приватному будинку помер 49-річний чоловік, ще одного 53-річного місцевого жителя у тяжкому стані госпіталізовано до лікарні. На місці події  працюють рятувальники та поліцейські, які з’ясовують причини загоряння. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за ч.2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки)  Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх