У Кременчуцькій РВА заслухають посадовців 4 громад, де не організоване очне навчання у школах

3.10.2022, 12:32 Переглядів: 1 927

 

Посадовців Кременчука заслуховувати поки не планують

Цього тижня відділ освіти Кременчуцької районної військової адміністрації заслухає відповідальних осіб за організацію офлайн-навчання у чотирьох територіальних громадах району, де його фактично так і не організували. Про це на ранковому брифінгу повідомив начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік. Він назвав ці громади: Глобинська, Козельщинська, Новогалещинська та Піщанська.

- Очне навчання – це створення соціального середовища для дітей. Онлайн-навчання цього забезпечити не може. У цих громадах можна було організувати офлайн-навчання, для цього є відповідні умови, але з якихось причин воно так і не було організоване. Місцева влада має забезпечити учням та їх батькам можливість зробити вибір, у якому режимі вони хочуть навчатися. У цих громадах такого права не забезпечили, - заявив Олег Лєднік.

На питання, чому серед тих, кого будуть заслуховувати, немає відповідальної особи з Кременчуцької міської територіальної громади, де теж не організоване очне навчання у жодній школі, Олег Лєднік відповів, що у Кременчуці це питання поки на «нулі» і говорити взагалі немає про що. Він пообіцяв заслухати представника цієї громади трохи пізніше.

- У тих чотирьох громадах є хоч якісь зміни. Щось там роблять. У Кременчуці все поки на «нулі». Немає сенсу навіть слухати, - додав Олег Лєднік.

Він також розповів про Оболонську сільську територіальну громаду, де школи наразі працюють в офлайн-режимі.

- Оболоньська територіальна громада теж не хотіла організовувати очне навчання школярів – знаходили причини. Провели з ними роз’яснювальну роботу – організували. Діти з радістю пішли до школи, та й батьки дуже задоволені. Владі треба працювати та забезпечувати умови, - зауважив очільник району.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх