На війні загинув мешканець Горішніх Плавнів Олександр Чугаінов

20.09.2022, 11:01 Переглядів: 2 156

 

Військовий загинув на Донецькому напрямку

У боях за Україну загинув мешканець Горішніх Плавнів Олександр Чугаінов. 17 вересня у в боях із російськими загарбниками загинув співробітник ТОВ «Єристівський ГЗК» Олександр Всеволодович Чугаінов.

Олександр Чугаінов народився 10 листопада 1967 року у Темрюку, що на Кубані. Свою трудову діяльність розпочав у 1984 році робітником місцевого радгоспу. У 1986 закінчив Кобеляцьке СПТУ №46 Сумської області.

 

У 1989 році, після проходження дворічної військової служби, розпочав працювати у Дніпровському рудоуправлінні ПрАТ «Полтавський ГЗК» машиністом бурової установки у кар?єрі. З 2003 по початок 2013 року працював у районах крайньої півночі росії. Після повернення в Україну у 2013 році продовжив працювати машиністом бурової установки в кар?єрі ТОВ «Єристівський ГЗК».

- Олександр народився 10 листопада 1967 року, у 1987-1988 роках пройшов пекло в Афганістані в 56-ій десантно-штурмовій бригаді. При виконанні військового обов’язку отримав поранення, мав бойові нагороди. Після служби все життя працював на ПрАТ «Полтавський ГЗК» та ТОВ «Єристівський ГЗК». Із початку війни чергував на блокпості при в’їзді у місто, у травні 2022 року пішов добровольцем на захист Батьківщини.
Олександр Всеволодович був активним членом нашої організації, завжди приходив на допомогу своїм побратимам, значну роботу проводив із питань військово-патріотичного виховання молоді, - повідомив побратим Володимир Рубан. 

У травні 2022 року Олександр Всеволодович був мобілізований до лав Збройних Сил України для захисту нашої держави від російських загарбників. 17 вересня 2022 року загинув у ході бою в районі села Клинове Донецької області, отримавши несумісні з життям поранення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх