Кременчуччина попрощалася з військовим Сергієм Данилевським

19.09.2022, 16:03 Переглядів: 2 029

 

Вічна пам'ять Герою

Сьогодні, 19 вересня, у Семенівці Кременчуцького району на центральній площі прощалися з військовослужбовцем, уродженцем с. Крива Руда Сергієм Данилевським. Військовий загинув 11 вересня поблизу Покровська Донецької області. 

Провести в останню путь захисника України прийшли представники влади, рідні, друзі та мешканці громади. Присутні, схиливши голови у скорботі, зустріли воїна на колінах.

 

Сергій Павлович Данилевський народився 30 листопада 1985 року. Навчався у Криворудській загальноосвітній школі. Після її закінчення перебував на строковій військовій службі у Збройних Силах України.

З 2005 року сумлінно працював у комунальній службі Кременчука. У 2007 році одружився, незабаром молода родина поповнилася – народився син. З 2014 року і до жовтня 2016 року проходив військову службу на сході України, має статус учасника бойових дій.

У грудні 2016 року розпочав контрактну службу у військовій частині Кременчука, яка тривала до кінця 2018 року. З березня 2022 року обороняв незалежність України. Трагічно обірвалося життя Сергія 11 вересня 2022 року. У чоловіка залишилися дружина, син, батько, мати та брат, який також самовіддано захищає Україну на Донеччині.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх