У Кременчуці поліція затримала торгівця марихуаною та виявила близько 20 наркозакладок

12.09.2022, 11:45 Переглядів: 1 439

 

У збуті марихуани викрили 24-річногго мешканця Кременчука

Працівники патрульної поліції Кременчука затримали 24-річного торгівця марихуаною із зіп-пакетами з наркотиками та гаджетом з інформацією про геолокацію наркозакладок, завдяки чому виявила близько 20 наркозакладок. Як повідомив начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович, для документування кримінального правопорушення на місце події викликали слідчо-оперативну групу та оперативників Кременчуцького райуправління поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини на її офіційному сайті.

— Під час проведення невідкладних процесуальних дій слідчі, під процесуальним  керівництвом  Кременчуцької окружної прокуратури, вилучили у чоловіка мобільний телефон з геолокаціями наркозакладок та виявили близько 20 схованок з наркотиками, розташованих в різних районах міста. Вилучені  речові докази направлені на експертне дослідження. На даний час вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу, — зазначив заступник начальника обласної поліції Сергій Рекун.

За даним фактом слідчим підрозділом Кременчуцького райуправління, під процесуальним керівництвом  Кременчуцької окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за ч.2 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила одне із кримінальних правопорушень) Кримінального кодексу України.

— Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, — йдеться у повідомленні.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх