Що сталося за вихідні на Кременчуччині: виклики поліції, п’яні водії та знайдений снаряд

5.09.2022, 10:35 Переглядів: 1 385

 

Резонансних подій та важких злочинів у районі не було

Ситуація у Кременчуцькому районі за минулі вихідні була відносно спокійною та контрольованою. Надзвичайних подій, великих пожеж та резонансних злочинів не трапилось.

Про це сьогодні, 5 вересня, на брифінгу після розповіді про ситуацію на фронті повідомив заступник начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Артем Даценко.

За його словами, громадяни за п’ятницю та два вихідні дні 18 разів викликали поліцію для приборкання осіб у нетверезому стані. Щодо 10 з них поліціянти склали адмінпротоколи про скоєння домашнього насильства.

А за керування автомобілями напідпитку до адмінвідповідальності за статтею 130 КУпАП притягнуто 5 водіїв. Нагадаємо, що окрім сплати великого за розміром штрафу їх автівки під час воєнного стану можуть бути вилучені на потреби ЗСУ.

У п’ятницю, 2 вересня, рятувальники виїжджали на ДТП, яка сталася у Кременчуці в районі Спортлайфу, для деблокування людини в пошкодженій автівці. У цей же день у селі Придніпрянське під Кременчуком знайшли снаряд часів Другої світової війни. Наступного дня його знешкодили на полігоні. У суботу в Горішніх Плавнях рятувальникам довелося гасити загоряння сміття на відкритому майданчику.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх