Поліція завершила розслідування злочинної діяльності наркогрупи з Кременчука

2.09.2022, 14:43 Переглядів: 1 789

 

Обвинувальний акт відносно організованої групи слідчими поліції скеровано до суду для розгляду справи

На Полтавщині перед судом постане організована група, членів якої підозрюють у наркозлочинах - слідчі поліції завершили досудове розслідування.

Учасникам групи, до якої входило троє жінок та один чоловік, інкримінують налагодження наркобізнесу у Кременчуці. Досудовим розслідуванням встановлено, що четверо фігурантів організували постачання та масштабний збут синтетичного наркотичного засобу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на матеріали Слідчого управління ГУНП.

За їх інформацією, розгалужену мережу, створену в Кременчуці, викрили працівники слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів Слідчого управління поліції в Полтавській області спільно з регіональним Управлінням боротьби з наркозлочинністю, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

Як повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун, слідчими зібрані докази, що спільники «інвестували» отримані від продажу метадону гроші «в розвиток» наркобізнесу - для збільшення обсягів продажу наркотичного засобу. Вони також використовували кримінальні доходи для оплати «праці» пособників злочинної діяльності.

- Під час ряду санкціонованих обшуків у фігурантів вилучено загортки з розфасованими дозами наркотичного засобу у великих розмірах. Серед іншого: мобільні телефони, сім-карти, банківські картки та гроші, – зазначив полковник поліції.

 

На даний час органом досудового розслідування, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному проваджені, відкритому за двома статтями Кримінального кодексу України: незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту наркотичного засобу, вчинені повторно організованою групою (ч.3 ст. 27 ч.3 ст.307) та використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.306).

- Обвинувальний акт відносно організованої групи скеровано до Октябрського районного суду Полтави для розгляду справи по суті, - зазначає Відділ комунікації поліції Полтавщини.
Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх