Зібрані кошти з концерту у Кременчуці витратили на спецпідрозділ

22.08.2022, 14:32 Переглядів: 2 194

 

За кошти придбали три необхідні штуки

Благодійний концерт у Кременчуці на підтримку ЗСУ вже приносить користь. Про це повідомив один з учасників концерту Артем Ткаченко Dj Probass. Загалом на концерті зібрали 107 152 грн. 

- На ранок 15 серпня, загальна сума збору була - 105 625 грн 5 коп. Але кременчужан не зупинити і вони продовжували донатити на карту збору ще декілька днів. Так що зараз, до основної суми ми доплюсовуємо 1527 грн і 35 коп. Остаточна сума 107 152 грн і 40 коп., - зауважив Артем. 

Порадившись з військовими, вони придбали три необхідних прилади для заряджання техніки. На суму 99 977 грн. Тепер у хлопців з Кременчуцького спецпідрозділу будуть якісні павербанки, саме які вони й хотіли. 

- Захисники вже отримали наш з вами подарунок і передали всім кременчужанам велику подяку! Ми з вами велика сила, кожен хто долучився до цієї гарної ініціативи передав частинку своєї енергії та сили нашим воїнам! Друзі, я дуже дякую всім! Пам’ятайте, що велика перемога складається з маленьких добрих справ! Не зупиняємось, продовжуємо працювати і в нас все вийде! Слава Україні! - додав Артем Ткаченко. 

На своїй сторінці він скоро відзвітується про суму, яка залишилася, а саме - 7175 грн 40 коп. 

Нагадаємо, що минулими вихідними у Кременчуці відбувся благодійний концерт «Доброго вечора, ми з України». Концерт трохи затримався через повітряну тривогу. Вся площа та алеї біля літньої сцени були заповнені кременчужанами та вимушеними переселенцями, які чекали концерту. Близько пів року у місті не відбувалося масштабних заходів через повномасштабне вторгнення росії.

Нагадаємо, що на концерті ми поговорили з хлопцями та дівчатами, які плетуть із бісеру, щоб допомогти ЗСУ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх