У двох селах Кременчуччини створили підрозділи добровільної пожежної охорони

28.07.2022, 11:29 Переглядів: 2 474

 

Вони з'явилися у селах Кам’яні Потоки та Білецьківка

27 липня в Кам’янопотоківській сільській територіальній громаді, що на Кременчуччині, відкрили два підрозділи добровільної пожежної охорони у селах Кам’яні Потоки та Білецьківка. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Полтавській області. Підрозділи створені рішенням органу місцевого самоврядування за колективним зверненням небайдужих громадян, що проживають у цих селах і вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади.

Ці люди готові кинути всі свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя. Підрозділи добровільної пожежної охорони будуть першими помічниками професійних рятувальників, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади.

Під час офіційного відкриття підрозділів співробітники Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України вручили членам Кам’янопотоківської та Білецьківської добровільної пожежної охорони посвідчення про проходження початкової підготовки відповідно до тимчасових навчального плану та навчальної програми початкової підготовки членів пожежно-рятувальних підрозділів добровільної пожежної охорони Полтавської області. Також кожен підрозділ отримав комплекти спеціального захисного одягу пожежного.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх