На Кіровоградщині поховали мисткиню Олю Кольорово, життя якої обірвалося в «Амсторі»

8.07.2022, 09:11 Переглядів: 6 878

 

Кольорове волосся допомогло ідентифікувати Ольгу після загибелі

Вчора, 7 липня, в селі Успенці Онуфріївської селищної ради, що на Кіровоградщині, прощалися з 38-річною мисткинею Ольгою Павленко, яка загинула під час ракетного удару по ТЦ «Амстор». Про це повідомила Онуфріївська селищна рада.

Оля Кольорово – так була підписана сторінка жінки у соцмережах. Вона була авторкою багатьох благодійних проєктів та керівницею студії мистецтв «Кольорово». Ольга любила дітей, творчість, свою Україну і все українське. Говорила завжди чистою українською мовою, вивчала історію і звичаї свого краю. Розповідала про них, щоб ми не забували своє коріння. У закордонних проєктах популяризувала нашу культуру. Ольга Миколаївна написала і видала книгу кулінарних рецептів з різних регіонів України, які збирала особисто. Проводила благодійні аукціони, де продавались роботи її учнів, а вирученні кошти віддавала на лікування хворих дітей. В Олі мала відбутися виставка в Сполучених Штатах Америки...

Волосся у мисткині теж було кольоровим. За інформацією видання «Вісник Кіровоградщини», саме воно допомогло ідентифікувати Ольгу після загибелі.

У Ольги Павленко залишилися батьки та донька Софія.

Ольга була цікавою, неординарною особистістю. Дуже шкода втрачати таких людей. Її життя забрав «руській мір»... – йдеться у повідомленні.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Вісник Кіровоградщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Амстор:

27 липня російські війська обстріляли ТЦ «Амстор». Внаслідок обстрілу загинула 21 особа, ще одна жінка вважається безвісти зниклою. Близько сотні кременчужан звернулися до лікарні за медичною допомогою.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх