Замість ключок - зброя: Тренер та пресаташе хокейного клубу «Кременчук» захищають Україну

7.07.2022, 19:00 Переглядів: 3 228

 Безстрашні спортсмени боронять незалежність нашої держави

Прес-аташе Олександр Геєнко та дитячий тренер хокейного клубу «Кременчук» Вадим Селіверстов наразі захищають Україну у лавах Збройних сил України. Федерація хокею України опублікувала світлину на якій Вадим Селіверстов разом з Миколою Ворошновим захищають державу. Два легендарних українських голкіпери перебували в районі Бахмута Луганської області (на фото вище). 

- Колись Ворошнов і Селіверстов забезпечували надійність українських хокейних тилів. А нині захищають рідну землю зі зброєю в руках. Ці велети духу й слави шлють вітання усій хокейній спільноті. Завдяки героїзмові якраз таких ворог зламав зуби на більшості напрямів. Зламав і ще зламає. - йдеться у повідомленні пресслужба Федерації хокею України. 

Вадим Селіверстов виступав за київський «Сокіл» у 1998 році. Виступав на високому рівні 18 років за клуби з України і Казахстану, був голкіпером національної збірної України на двох чемпіонатах світу ще в елітному дивізіоні. Загалом на рахунку голкіпера п'ять золотих медалей в Україні, а також чемпіонський кубок Казахстану 2011 року. Також воротар став найкращим у Східноєвропейській лізі сезону 2002/2003 років. Після завершення кар’єри гравця Вадим працював тренером у дитячій школі «Кременчука». Він тренував дитячу команду 2008 року народження, а також тренував голкіперів усіх вікових категорій.

Олекксандр Геєнко - прес-аташе хокейного клубу «Кременчук». Разом з командою готувався до матчів з Соколом та Дніпром, проте повтомасштабний наступ росії вніс свої корективи. Чоловік не стояв осторонь та змінив нотатник з історіями хокейного клубу Кременчук на окоп зі зброєю. 

Олександр Геєнко приймає присягу на вірність українського народу
Олександр Геєнко приймає присягу на вірність українського народу
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх