«Ой у лузі червона калина»: діти з Кременчука виконали патріотичний танець

23.06.2022, 14:00 Переглядів: 4 945

 

За допомогою танцю діти ожили й почали посміхатися

У Кременчуці вихованці Тiramisu dance family виконали патріотичний танець, який поставили на легендарну пісню «Ой у лузі червона калина». 

- К оли діти прийшли на перші заняття з початку війни, вони стали інші, не такі як завжди, вони були залякані і сумні, я не могла впізнати своїх яскравих впевнених у собі дівчаток. Після декількох занять, я зрозуміла що мені робити далі...

Зрозуміла, що я можу повернути класний настрій своїм дівчаткам, їх впевненість та хоча б невеличку радість... І зрозуміла, як я можу хоч якось допомогти нашим воїнам, нашим героям... А саме, зробити так, щоб хоча б на дві хвилини у них на обличчі засіяла посмішка... І я сподіваюся, що нам вдалося це зробити...

Тому я зі своєю командою активно почали готуватися до зйомки кліпу, який я і кожна дитина присвячує всім захисникам, рятувальникам, поліцейським, волонтерам, хто захищає нас та допомагає в ці страшні часи.

Ми безмежно Вам вдячні і будемо дякувати все життя. Хай Вас та нашу рідну Україну береже Господь. Ми віримо, що скоро все скінчиться, і кожен син повернеться до своєї мами, кожен тато обійми свою кохану дружину і діточок, кожен, чуєте, кожен, - розповіла Марина Прокопчук. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх