У Полтаві за допомогою глушника «посадили» російський дрон, який літав над залізницею

14.06.2022, 17:04 Переглядів: 3 148

 

Кошти на ANTIDRON KVSG-6 для тероборони зібрали містяни

Бійцям теробороні Полтави вдалося ліквідувати російський розвідувальний дрон, який збирав інформацію про залізничну інфраструктуру Полтави.

Про це місцевому виданню ЗМІСТ сьогодні, 14 червня, повідомив заступник командира Полтавського батальйону ТрО з позивним «Граф». За словами військового, ворожий дрон збирав інформацію у районі Південного вокзалу. Військовослужбовці успішно використали  ANTIDRON KVSG-6 й «посадили» російський безпілотний літальний апарат.

Кошти на цю зброю полтавці зібрали на краудфандинговій платформу ЗМІСТу – 378 тисяч грн. Захисники дякують усім, хто долучився до збору коштів й жертвує гроші на закупівлю тепловізорів для полтавців на передовій.

- Від усієї територіальної оборони та Збройних сил України висловлюю слова  вдячності кожному українцю  та полтавцям, які долучилися коштами чи інформаційно до придбання антидронного обладнання. Я розумію, яка це вартісна річ, тим більше зараз. Можу сказати, що наші хлопці зроблять все можливе, аби завадити розвідці ворога, - сказав виданню «Граф».

Глушник ANTIDRON KVSG-6 знищує розвідувальну техніку ворога та не дозволяє йому детально дізнатися про обстановку та місце розташування позицій наших захисників. Пристрій може протидіяти найсучаснішим літальним апаратам, є компактними й швидко розгортається для роботи.

За матеріалами ЗМІСТ

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх