Загинув боєць з Кременчуччини Іван Чудаков (доповнено)

4.05.2022, 19:49 Переглядів: 4 189

 Вічна пам'ять Герою!

28 квітня під Донецьком згинув уродженець Горішніх Плавнів Іван Чудаков. Військовий служив у 53 окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха. Як повідомила дружина загиблого Наталія, чоловік тиждень знаходився під страшними артобстрілами російської артилерії. Під час одного з них чоловік загинув. 

- Ти був янголом на Землі, а зараз ти янгол на небі. Ти був і є найкращим чоловіком, найкращим батьком, найкращим сином, найкращим другом. Ти живеш у мене в серці та в душах своїх дітей і рідних. Ти віддав своє життя за Україну. Спочивай з миром, - написала дружин Наталія.

Поховають Івана Чудакова у Києві на Лісовому кладовищі, адже родина жила саме в столиці України. Прощання відбудеться 7 травня. 

 

Доповнено

7 травня у Києві провели в останню путь Івана Валерійовича Чудакова 20.01.1976 р.н. мешканця Горішніх Плавнів. Поховали з військовими почестями на Алеї Героїв України. Закінчив Комсомольську ЗОШ №6. Після служби в ЗСУ в 1996 році поїхав навчатися до Києва де прожив 26 років. Батько трьох дітей. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх