У Курській області росії обвалився залізничний міст, а у Бєлгородській знову чути вибухи

1.05.2022, 21:15 Переглядів: 2 094

 

У російських регіонах, що межують з Україною, неспокійно

Сьогодні, 1 травня, в російських ЗМІ з'явилася інформація про вибухи у Бєлгородській області. За словами очевидців, пролунала серія вибухів. А в Курській області рф стався обвал конструкцій залізничного мосту.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков підтвердив, що причиною сьогоднішніх вибухів під Бєлгородом стала пожежа на об'єкті Міністерства оборони РФ.

- На кордоні трьох муніципалітетів – Борисівського та Бєлгородського районів та Яковлівського міського округу – сталася пожежа на території одного з об'єктів Міністерства оборони РФ, – зазначив він.

А в Курській області сьогодні обвалився залізничний міст. Губернатор Курської області рф Роман Старовойт заявив, що обвал залізничного мосту в його регіоні, який був виявлений сьогодні вранці, - результат диверсії.

- Сьогодні, приблизно об 11 годині 20 хвилин на 67 кілометрі залізниці Суджа-Сосновий Бір було виявлено часткове обвалення конструкцій мосту. Наразі на місці працюють спецслужби, щоб встановити причини НП, - написав він у своєму телеграм-каналі, а пізніше додав, що «інформація підтвердилась – це була диверсія».

Губернатор повідомив, що ця гілка залізниці використовувалася для пересування товарних потягів. Він додав, що

постраждалих немає, а життю та здоров'ю громадян ніщо не загрожує. Крім того, губернатор виклав фото зруйнованого мосту.

Зазначимо, що Курська область є однією із тих, з якої відбувається напад російських окупаційних військ на Україну.

Нагадаємо, у Запорізькій області на тимчасово окупованій території зазнав руйнування залізничного місту, який вів у Крим. Як стало відомо пізніше, міст став метою сил спецоперацій ЗСУ.

Зазначимо, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прогнозував, що Росія однозначно перенесе бойові дії на територію своєї країни, а кількість провокацій там зростатиме.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх